Benötigte Backform: Brioche-Form
Rotwein, Zartbitter, Feigen.. ich muss sagen, schon diese Zutaten alleine lassen mein Genießer-Herz höher schlagen… Vereint in einem samtigen Rührteig ist das Ganze natürlich ein Gaumenschmaus par excellence… Übrigens, ein kleines Gläschen Rotwein zum Kuchen ist wirklich köstlichst!
7 Replies to "Rotweinkuchen mit eingelegten Feigen und Zartbitter-Chunks"
Dirk 25. Januar 2021 (12:47)
Dunkler Kakao, Rotwein und Feigen – das haut ja schon beim Lesen um! Und wenn man dann noch probieren darf … – wow, ein Stück nach dem anderen 😉
Billy Lepper 27. Januar 2021 (16:31)
Danke mein Lieber!!
Jonathan Perrin 13. April 2021 (5:14)
I know this web page presents quality depending content and
extra information,
is there any other web page which presents these kinds of information in quality?
Billy Lepper 9. Juni 2021 (14:44)
Hello Marita, oh no I realized a bit late that a have a comment..I am so sorry….What do you mean exactly?
Hildegard 23. September 2021 (22:39)
Hello, I log on to your blog on a regular basis. Your humoristic style is witty, keep
up the good work!
Laurie 26. September 2021 (1:44)
Greetings I am so happy I found your blog page, I really
found you by accident, while I was looking on Askjeeve for something
else, Anyhow I am here now and would just like to
say kudos for a tremendous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I
don’t have time to look over it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds,
so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the
awesome jo.
Werner 26. September 2021 (2:44)
Terrific work! That is the type of info that should be shared across the web.
Disgrace on Google for now not positioning this submit
higher! Come on over and talk over with my site . Thank you
=)