Benötigte Form: Springform mit hohem Rand 18 cm Durchmesser
Eine teatime ohne denVictoria Sponge Cake ist keine teatime. Das Rezept entstand bereits im 18. Jahrhundert. Der Geschichte nach war es der Lieblingskuchen von Queen Victoria. Good save the Queen sag ich da nur…hach meine teatime lass ich mir nicht nehmen!!
Gebacken habe ich mit der Springform aus Emaille von Birkmann mit extra hohem Rand, so kann nichts überlaufen.
Die Tortenplatte “Avantgarde ” ist auch von Birkmann und ist für dieses kleine viktorianische Juwel die perfekte Fassung.
@rbvbirkmann
@rbvbirkmanninternational
@backfreunde
2 Replies to "Victoria Sponge Cake mit Rosenwasser und selbstgemachter Himbeermarmelade"
Lesley Cox 8. Juni 2021 (7:47)
Wonderful blog!
Do you have any suggestions for aspiring writers?
I’m planning to start my own website soon but I’m a little
lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option?
There are so many choices out there that I’m completely
overwhelmed ..
Any recommendations? Thanks a lot!
Billy Lepper 9. Juni 2021 (14:43)
Dear Lesley,
oh I totally understand!!! My Blog was a disaster! Fortunately, I have a friend helping me….so, we decided that WordPress is still the best. Then, you have to choose a theme for your blog. There are free ones just google WP themes… or you buy a theme that’s what I did, it is called cookbook.
I have chosen it because it has a recipe box etc….then you choose teh colours, fonts etc.
But honestly without the help of my friend who is hosting it, too, I would have been lost…
With the starting help I can put at least put my latest recipes by myself online…
Does this help a bit?
Kind regards, Billy